Je bekijkt nu Tweede Soepexpress gaat rijden

Tweede Soepexpress gaat rijden

  • Berichtcategorie:Coronanieuws

Woensdag 22 april rijdt de Baarnse Soepexpress voor de tweede keer!

Wie kikkert er niet op van een bakje soep? Lokaal-O en andere soepmakers maken eens in de twee weken een heerlijk bakje soep en brengen die langs bij mensen thuis in Baarn. Dat gebeurt zolang corona ons binnenhoudt.

Wil je ook meedoen? Dat kan! Sluit je aan bij de Soepmakers of geef je op als chauffeur voor het bezorgen van de soep en het maken van een voordeurpraatje. Meer weten? App of bel of mail met Marjo, 06 363 12 747,

Of ken je iemand die opknapt van een lekker bakje soep? Vraag of je het adres mag doorgeven en app of mail het naar Marjo.

Natuurlijk nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht die nodig zijn om iedereen gezond te houden. We hebben geen fysiek contact en houden minimaal 1,5 m afstand. De soep serveren we in kartonnen bakjes met deksel. Iedereen kan zelf de soep opwarmen.