Je bekijkt nu Sluiting van Lokaal-O

Sluiting van Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Coronanieuws

Met spijt in ons hart besluiten ook wij vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus om De Boemerang per maandag 16 maart helemaal te sluiten, voorlopig tot 1 april a.s.

Dat betekent dat geen enkele activiteit meer doorgaat, ook geen besloten activiteiten. Ook de Weggeefwinkel is dicht en er kunnen in deze periode GEEN spullen worden afgegeven.

We hopen met dit besluit kwetsbare bezoekers en elkaar te beschermen. Tegelijkertijd weten we dat veel bezoekers maar een heel klein netwerk hebben en een bezoekje aan een van de Lokaal-O initiatieven voor hen van grote betekenis is. Als je netwerk klein is of je voelt je vaak alleen dan is sluiting een erg drastische maatregel.

Daarom bieden wij voor de bezoekers van Lokaal-O-activiteiten in De Boemerang het volgende aan.

Heb je praktische hulp nodig (bijvoorbeeld boodschappen doen) of behoefte aan een praatje: laat het ons weten door een mail te sturen aan of een appje te sturen aan de Lokaal-O-initiatiefnemer bij wie je normaal gesproken graag binnenloopt. Zie de lijst met namen en nummers hieronder. Voor hulp aanbieden en hulp vragen kan je ook terecht op de Facebookgroep van de Baarnsche Courant: Coronahulp Baarn.

We gaan proberen meer activiteiten op afstand te organiseren. Houd daarvoor onze Facebookpagina en deze website in de gaten. En laat het ons weten als je zelf een idee hebt voor een activiteit op afstand, waar je meedoeners voor nodig hebt.

De eerste activiteit is onze Taartexpress in tijden van corona van ‘Lokaal-O op Maandag’. Op maandag 23 maart brengen we vanaf 15.00 uur taart bij mensen langs, van wie we het adres hebben. Wil je ook graag dat we bij jou langskomen of ken je iemand die we met een stukje taart kunnen opbeuren? Mail ons dan of app Birgit 06-21224567.
Als je mee wilt helpen met het rondbrengen van taart of een zelfgebakken taart wilt bijdragen,  kun je ook via whatsapp contact met Birgit opnemen: 06-21224567.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zodra we weer open kunnen, lees je het via Facebook, onze site of hoor je het van een van de Lokaal-O initiatiefnemers.

Aan iedereen: zorg goed voor jezelf en voor anderen. Want: Vandaag blijven we op afstand,  om elkaar morgen des te steviger te kunnen omarmen. Er komen betere tijden!

Namens alle Lokaal-O makers

Voor een praktische vraag, even een praatje, bel ons:

Birgit Oelkers                                     06 212 24 567

Hanneke Koppen                              06 189 16 922

Marjo Stam                                        06 363 12 747

Karin Beukeboom                             06 273 87 070