Je bekijkt nu Dankjeweldiner voor Lokaal-O

Dankjeweldiner voor Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Algemeen

Eind november kregen we opeens een mailtje van het Apostolisch Genootschap. Met een uitnodiging voor een Dankjeweldiner in hun landelijk centrum: de villa Berg en Dal aan de Jacob van Lenneplaan 12. Zij schreven:

“Met het Dankjeweldiner spreken we onze waardering uit voor de geweldige wijze waarop Lokaal-O een bijdrage levert aan een samenleving waarin voor iedereen plaats is, ook als dat van mensen een extra inspanning vraagt.“ Wat een mooi compliment is dat!

Elk jaar kookt het Apostolisch Genootschap voor een bewonersinitiatief/groep in het land die iets betekent voor de samenleving. En dit jaar dus Lokaal-O! Op woensdag 18 december was het zo ver: met ruim twintig Lokaal-O makers maakten we onze opwachting in de prachtige villa Berg en Dal. Een plek waar je vaak langsfietst, die je vanaf de Amsterdamse Straatweg ziet, maar die je hooguit een keer op Monumentendag van binnen hebt kunnen zien.

We werden allerhartelijkst ontvangen en verwend met een feestelijk vegetarisch vijfgangen diner. Gemaakt en geserveerd door tien vrijwilligers van het Apostolisch genootschap.
De foto-impressie laat zien dat het geen alledaagse gerechten waren!

Veel van de Lokaal-O initiatieven waren vertegenwoordigd en ieder initiatief had iets meegenomen als bedankje voor deze fantastische avond.  Behalve dat het etentje bijzonder lekker en gezellig was, heeft deze verrassende uitnodiging ons ook weer bewust van gemaakt wat wij – inclusief de vele andere Lokaal-O makers die op deze avond niet konden – als initiatievengemeenschap voor elkaar en voor anderen in Baarn en omgeving betekenen.  
Hartelijk dank voor deze bijzondere avond, beste mensen van het Apostolisch Genootschap!