Je bekijkt nu Uitnodiging voor feestelijk Open Huis

Uitnodiging voor feestelijk Open Huis

  • Berichtcategorie:Algemeen

Het is jullie vast niet ontgaan dat er in de zomer druk gewerkt is in de Boemerang. Met hulp van een hoop harde werkers is er schoongemaakt, geschilderd en geklust. Inmiddels zijn we twee Painting Parties verder, waar zo’n 50 mensen aan meewerkten, hebben we heel Baarn rondgereden en Marktplaats afgestruind voor tweedehands materialen voor de inrichting van onze nieuwe locatie. We hebben ook een hoop mooie spullen gekregen, waaronder een heel goede piano. Op zaterdag 14 september zijn we verhuisd en het resultaat mag er zijn! Iedereen die daaraan heeft bijgedragen: van harte bedankt.

Tijd voor een feestje! Ons Open Huis is op zaterdag 28 september van 11 tot 15 uur in de Boemerang (Plataanlaan 1).
Kom langs en mis het niet! Het wordt een swingende dag. Met optredens van de Jazzgroep van Crescendo en de Zingende Jukebox, een Musical-Proeverij van de jongerentheatergroep van Marc van Driel, foto’s maken op de Burenbank, een Burenwand tegelen, Portret-sneltekenen, een Burenlunch, een tweedehands Kledingbazaar van onze Weggeefwinkel en nog veel meer.

De vaste activiteiten starten weer

  • Maandag 16 september: je kunt van 15 tot 17 uur binnenlopen bij ‘Lokaal op maandag’ voor thee en taart, meedoen met naaien of gewoon een kijkje nemen op de nieuwe locatie,
  • dinsdag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur Taalontmoeting,
  • woensdag 18 september is de Buurtbieb weer open van 14 tot 16 uur. Ook de mensen van Mooie Ontmoetingen heten je tussen 14 en 16 uur welkom, en op
  • woensdagavond komt tekenclub Tronie weer bij elkaar,
  • donderdag 19 september is de eerste repetitie van het Theaterhuis.
  • De Weggeefwinkel opent haar deuren in de Boemerang op woensdag 2 oktober van 15 tot 17 uur. Daarna weer elke zaterdag van 14 tot 17 uur.

Kortom, het tweede leven van Lokaal-O in de nieuwe locatie komt weer helemaal op gang. De deur van De Boemerang staat regelmatig open. Loop even binnen om te kijken, te kletsen of een initiatief te bespreken.

Maar vooral: noteer 28 september in de agenda! Want dat is de ideale kans om (opnieuw) kennis te maken met Lokaal-O in de Boemerang en met alle Lokaal-O-makers.