Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel mensen meewerken aan de metamorfose van de Boemerang! Maar wat ook niet ongezegd mag blijven is de steun van een heleboel organisaties en bedrijven die Lokaal-O een warm hart toedragen en op allerlei manieren een bijdrage leveren. 

 • Allereerst is daar Stichting Doen, die voor het opknappen en inrichten van de Boemerang  subsidie beschikbaar stelde. Zonder hun steun en vertrouwen in Lokaal-O zou veel van wat voor de metamorfose van de Boemerang nodig is, niet mogelijk zijn. Met hun support kunnen we bijvoorbeeld een keuken inrichten en straks burenetentjes organiseren. Ook de aanschaf van gereedschap en allerlei andere basisvoorzieningen en -apparaten hebben we aan hen te danken. Net als de faciliteiten voor het organiseren van wisselende tentoonstellingen, waarmee we in januari 2020 samen met kunstenaarsvereniging Luna gaan starten. 
 • Ook de stimuleringssubsidie van de Gemeente Baarn maakt het reilen en zeilen in de Boemerang een stuk makkelijker! 
 • Het Oranjefonds helpt ons mee om onze feestelijke opening op Burendag te organiseren. Binnenkort zetten we de uitnodiging met het programma online.  Reserveer alvast 28 september, 11-15 uur, in je agenda en nodig je buren uit om mee te komen!
 • De coulante bijdragen van lokale ondernemers zoals Bouwbedrijf Tom van Garderen, Ben Breunesse Elektrotechniek, Schildersbedrijf Henk van der Horst en Schmidt & Koelewijn aan onze verbouwing zijn onmisbaar. Net als Ali’s Groente & Fruit, die op 14 september zijn vrachtwagen beschikbaar stelt voor onze verhuizing. Blij dat er maatschappelijke ondernemers zoals zij bestaan! 
 • De Blinkert (Leger des Heils) en De Paaskerk gunden ons hun overtollige keukenspullen en kasten, waardoor we een heleboel materiaal niet hoeven te kopen. 
 • Dankzij de vormgevingskracht van Maurice van der Valk van Loof Ontwerp die hij pro deo aan ons beschikbaar stelt, konden we met mooie banners en prachtige grote borden uitpakken en mooie flyers maken.  De banner van de Painting Parties wordt straks vervangen door de aankondiging van ons feestelijk Open Huis op 28 september en de flyer daarover krijgen jullie straks in de bus.
 • Mieke Wegerif van Liftetime Fotografie en huisfotografe van Lokaal-O was bij elke Painting Party present en maakte prachtige foto’s van de opknapacties en verhuisbewegingen. Die kunnen jullie straks zien tijdens ons openingsfeestje op 28 september. 
 • Tijdens de Laatste Klusjesdag op vrijdag 13 september steken ook onze partners van de maatschappelijke Beursvloer vrijwillig de handen uit de mouwen: een groep ambtenaren van de gemeente Baarn. 
 • En dan zijn er natuurlijk nog de gulle gevers die ons voorzien van meubilair en andere spullen om het gebouw gezellig in te richten. Een bijzondere aanwinst is een prachtige piano, gedoneerd door mevr. Els Brouwer uit Zeist, met wie we via de Weggeefwinkel in contact zijn gekomen. Reden om na de verhuizing een speciale muziekavond te organiseren, met de piano in de hoofdrol.
  Zonder de vriendschapsprijs die de firma Snel gerekend heeft voor het vervoer van de piano, hadden we hem bij lange na niet zo professioneel kunnen laten transporteren.

Deze lijst is zeker niet volledig maar geeft wel aan hoe fijn het is als je op zoveel vriendelijke gulheid kunt rekenen. Iedereen die bijdraagt en meedoet, ook degenen die we nu niet bij naam hebben genoemd, van harte bedankt.  Samen maken we er iets moois van!

Sluit Menu