Je bekijkt nu HBouwen: Lego bouwen voor hoogbegaafde kinderen

HBouwen: Lego bouwen voor hoogbegaafde kinderen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 24 september 2023 tot en met 23 juni 2024. De eerstvolgende keer is op 22 oktober 2023 14:00

  • Locatie: Lokaal-O in het Poorthuis
  • Toekomstige data:

Met drie hoogbegaafde (HB) kinderen thuis en een grote voorraad lego, leek het ons mooi om wat leuks te organiseren met andere HB kinderen en ouders. Zo is het idee geboren voor HBouwen.

Inmiddels doen we dit elke vierde zondag van de maand: lekker met Lego aan de slag voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen met ouders. Lees eerst de informatie op de site van Herobricks.
Let op: Alleen bedoeld voor (vermoedelijk) HB kinderen om peer-contact te hebben en voor hun ouders om lekker te bouwen en eventueel met elkaar in gesprek te kunnen over opvoeding en de uitdagingen van hoogbegaafdheid.

We hebben tafels met een enorme berg om lekker te bouwen (50.000 blokjes), maar een setje bouwen kan ook. We hebben er genoeg en als je het niet af hebt neem je het gewoon mee en breng je het later terug.

In Lokaal-O is er een gezellige ruimte met verschillende hoeken, met banken, tafels en veel ruimte om lekker aan de slag te gaan. We hopen op gezellige middagen. Er staat limonade en er is koffie en thee. Als stichting hoeven we geen winst te maken en doen we dit vrijwillig. Om de kosten te dekken vragen we daarom een bijdrage in de kosten van 3 euro per kind.

Aanmelden
Elke keer kunnen we 30 kinderen plus ouders ontvangen. Het aanmelden doen we via het webwinkelsysteem van de Lego uitleen zodat de bijdrage en het aantal plaatsen bijgehouden wordt. Aanmelden:

http://www.herobricks.nl/hbouwen