Je bekijkt nu Thee en Taart extra in Lokaal-O

Thee en Taart extra in Lokaal-O

  • Berichtcategorie:Algemeen

Het was op maandag 30 december een soort bijenkorf in Lokaal-O. Het Baarnse Jeugdhonk en Lokaal-O hadden een uitbundige Thee en Taart-middag beloofd. En die belofte kwam helemaal uit: Tien taartenbakkers en helpers trakteerden de ruim dertig bezoekers van deze middag op de meest heerlijke taarten.

Samen met Leonie van het Jeugdhonk gingen de bakkers eerst boodschappen doen en vervolgens aan de slag in de keuken van Lokaal-O.

Mensen konden genieten van een regenboogtaart, een chocolade-fudgetaart, een appeltaart, een veganistische chocoladenotentaart, een tropische fruittaart én een smeuïge notentaart met kersen en slagroom.

En zoals altijd bij ‘Lokaal op Maandag’ waren ook nu weer alle vijf naaimachines in vol bedrijf. Er werden – letterlijk dan – veel noten gekraakt, aan elke tafel werd druk gepraat en Anne zorgde voor fijne achtergrondmuziek op de piano.

Deze keer draaiden we ook de lievelingsnummers van de taartenbakkers en keken we terug op 2019 met de vraag: Wat was in het afgelopen jaar voor jou een mooi moment, of een goede beslissing, een fijne ontmoeting, een belangrijke verandering of ontwikkeling?

Op het eind van de middag waren alle taarten schoon op. Eén van de vaste Lokaal op Maandag-deelnemers vatte de middag als volgt samen:  ‘Wat een superleuke middag was het met die meiden en jongens. Ik heb genoten, echt voor herhaling vatbaar.‘ Hier was iedereen het mee eens!

Lokaal-O en het Jeugdhonk wensen u een gelukkig en gezond 2020 toe!