Onverwacht Hoog bezoek bij HappyKids in LOKAAL-O!

Onverwacht Hoog bezoek bij HappyKids in LOKAAL-O!

Sinterklaas op bezoek bij HappyKids in LOKAAL-O

Voor een keer was HappyKidsHappyPeople terug op het oude honk in Lokaal-O: op vrijdagmiddag 30 november vond een spetterend en voor de kleintjes ook wel spannend Sinterklaasfeest plaats. In een volle gymzaal wachtten de allerkleinsten samen met papa of mama vol verwachting op de komst van de Sint en zijn Pieten. In de andere twee lokalen knutselden de kinderen van 9-12 en vermaakten de jongeren van 12-18 zich tot de Sint ook bij hen zou binnenschrijden. Toen Sint er eenmaal was met een groep vrolijke Pieten werd het een dolle boel. Er werd gedanst, gezongen en er waren kadootjes. Voor ieder kind een eigen kadootje en als grote verrassing kreeg elk gezin aan het eind van het feest nog een jutezak vol verrassingen.

Alrieke en Martijn hebben er met een grote groep vrijwilligers een fantastische middag van gemaakt voor veel Baarnse kinderen en hun ouders/verzorgers. Zelfs burgemeester Mark Röell kwam nog even een kijkje nemen. Fijn dat jullie dit feest in Lokaal-O wilden vieren!

Sluit Menu