Gearchiveerd: Mooie Ontmoetingen gaat grenzen over!

Gearchiveerd: Mooie Ontmoetingen gaat grenzen over!

  • Post Category:Algemeen

Mooie Ontmoetingen doet in het weekend van 15 en 16 september mee aan het Atelierlint in Soest (Nieuweweg 97 in Soest). Onder het thema “Uit de linnenkast” worden de foto’s van de modeshow van tweedehands kleding tentoongesteld. De dames van Mooie Ontmoetingen waren zelf de trotse modellen. Lees hier verder de tekst van de tentoonstelling:

UIT DE LINNENKAST

Iedere woensdagmiddag komen ze bij elkaar: de dames van MOOIE ONTMOETINGEN. Ze treffen elkaar in een voormalige school, die op de nominatie staat om gesloopt te worden. Ze kruipen achter de naaimachine, doen reparatiewerk aan kleding, schenken koffie en praten met elkaar. Al pratend kwamen de dames op een idee: een modeshow van tweedehands kleding, kleding uit allerlei culturen. Want ook tweedehands kleding is de moeite waard om te showen. En de dames zelf mogen ook gezien worden. Dus stonden ze zelf model.De dames zijn geen mannequins, de kleding is geen haute couture en de entourage is geen fancy catwalk. En zie wat het oplevert! 

Wie bepaalt wanneer iets of iemand of een plek is afgeschreven?  

MOOIE ONTMOETINGEN is een (buurt-)initiatief van Karin Beukeboom. De dames komen iedere woensdag van 14-16 uur bij elkaar in LOKAAL-O in Baarn (de voormalige Gaspard de Colignyschool). De foto’s zijn gemaakt door Margreet Breukelaar en bewerkt door Judi Gor.

Kom je ook even langs? Het atelier is open van 13.00-18.00 uur.

Zie hier voor de site van Atelierlint Soest 2018