Gearchiveerd: Mooie ontmoetingen in de Laanstraat

Gearchiveerd: Mooie ontmoetingen in de Laanstraat

  • Post Category:Algemeen

Tijdens het Cultureel Festival op zaterdag 1 september stond Lokaal-O met een kleurrijke en goedgevulde stand in de Laanstraat. (bij het openen van dit bericht -“Read More”- zie je meer foto’s van Jacqueline Valk).

De dames van Mooie Ontmoetingen hadden een vrolijke collectie versierde en gepimpte kleding, zakjes met lavendel en boeddhabeelden in de aanbieding, de buurtbieb had boeken ingebracht en tekenclub Tronie toonde een aantal prachtige portretten. De mooie spullen, het aanstekelijke enthousiasme en het mooie weer zorgden voor een grote aanloop bij de kraam. Er werden goede zaken gedaan, nieuwe contacten gesmeed, serieuze gesprekken gevoerd en gezellige kletspraatjes, en er waren lekkere hapjes gegeten. Kortom een vrolijke boel.  

Heb je de kraam gemist, kom dan op woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur naar Lokaal-O (de oude Gaspard de Colignyschool) aan de Prof. Meijerslaan 3 om kennis te maken met Mooie Ontmoetingen, de Weggeefwinkel en de Buurtbieb.