LOKAAL-O

de ontmoetingsplek voor creatieve doeners en denkers

De Gaspard de Coligny school aan de Prof. Meijerslaan in Baarn is in 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie en heeft het oude schoolgebouw leeg achtergelaten. Tot de plannen voor de definitieve woonbestemming van het schoolgebouw klaar zijn, wordt het gebouw in opdracht van de gemeente door Camelot Vastgoed beheerd.

Wij – buurtbewoners en andere Baarnaren – willen deze tijdelijkheid gebruiken om ruimte te maken voor creatieve denkers en doeners. Mensen met goede ideeën die er samen iets moois van willen maken. Een eigenzinnige sociaal-culturele ontmoetingsplek. Een broederij voor nieuwe initiatieven.

We zijn een stichting die twee grote lokalen en de gymzaal tijdelijk in gebruik hebben genomen. Voor ontmoetingen, taallessen, kinderactiviteiten, kunst en cultuur, workshops, flexplekken, handwerken, themabijeenkomsten, kleine sporten en nog veel meer. Heb je een idee of een uit de hand gelopen hobby dat je graag met anderen wilt delen? Zoek je ruimte voor je initiatief, je idee op zolder? Laat het ons weten!

Meer weten over LOKAAL-O en de activiteiten? Lees ons beleidsplan van 2017:

Lokaal-O beleidsplan 2017

Het bestuur van Stichting LOKAAL-O bestaat uit:

Margreet Breukelaar – voorzitter/penningmeester

Birgit Oelkers – secretaris

Marjo Stam – algemeen bestuurslid

Hanneke Koppen – algemeen bestuurslid

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

De financiele jaarstukken vanaf de oprichting van de Stichting LOKAAL-O in het najaar van 2016 worden opgemaakt per 31 december 2017.

rekeningnummer Stichting LOKAAL-O: NL 78 TRIO 033 844 61 84

KVK nummer: 6705 6202

Rsin: 856811609

financiele verantwoording ANBI 2017