Lokaal-O neemt afscheid van HappyKids
2018 sep 09 By Margreet 0 comment

Vlak voor de zomervakantie heeft Lokaal-O met een gezamenlijk etentje afscheid genomen van HappyKids/HappyPeople, de activiteit die Alrieke Tillema in september 2016 begon in het ontmoetingslokaal van Lokaal-O. In nog geen 2 jaar tijd groeide deze kinderclub waar iedereen welkom is (jong en oud, rijk of arm, nieuwkomer of Barinees) uit tot een wekelijkse vrijdagmiddaghappening. Daar konden kinderen en volwassenen zich creatief uitleven, gewoon lekker spelen, kletsen of gitaarlessen volgen. 

Vanaf vrijdag 7 september zetten Alrieke en haar medehelpers de activiteiten van HappyKids/HappyPeople voort in de benedenruimte van de bibliotheek aan de Hoofdstraat. Kijk voor alle activiteiten op de websites http://www.happykids-happypeople.nl. 

 Lokaal-O zal de bruisende activiteiten missen en wenst Alrieke met haar club heel veel succes en plezier in de bibliotheek.