Je bekijkt nu Gearchiveerd: Iedere woensdag vinden er Mooie Ontmoetingen plaats!

Gearchiveerd: Iedere woensdag vinden er Mooie Ontmoetingen plaats!

  • Berichtcategorie:Algemeen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hoe leuk is het om andere mensen te ontmoeten ???  Om samen mee te praten, koffie te drinken, samen te lachen, te luisteren naar elkaar, te inspireren, en het vooral gewoon leuk hebben samen.

Genieten!

en  van elkaars kwaliteiten  gebruik maken. We kunnen leren van elkaar, dat kan zijn iets creatiefs, iets muzikaals, iets sportiefs, iets schrijven. We hebben allemaal iets ( en wel meer) waar we goed in zijn. Laten we dat delen! Een ander kan erdoor geïnspireerd  raken en gestimuleerd worden ook iets te gaan doen.

Ontmoeten!

Laten we dat gaan doen, daarom lijkt het ons leuk te starten met een middag bij Lokaal-O. We huren daar een ruimte waar van alles mogelijk is. Op woensdagmiddag is er een gratis bibliotheek en de weggeefwinkel is geopend. Kortom nog meer mensen die mensen willen ontmoeten.

Heb je zin?

Kom dan op woensdagmiddag dan kunnen we met elkaar gaan kijken wat een ieder graag zou willen doen en kunnen we met elkaar zorgen dat onze wensen vervuld zullen worden! Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook! Drempelvrees is echt niet nodig, iedereen is welkom en ik hoop dat we er met elkaar elke woensdagmiddag van 14 tot 16 uur iets gezelligs van kunnen gaan maken! Ken je mensen die dit ook leuk zouden vinden, neem ze mee naar Lokaal-O aan de Professor Meijerslaan 3 in de oude school. De ingang zit achter de fietsen stalling. Om de huur te kunnen betalen vragen we drie euro p.p. maar daarvoor mag je zoveel koffie, thee en water drinken als je wilt! Heb je nog vragen bel me gerust of stuur een email naar: mijn telefoonnummer is 0627387070.

Heel graag tot woensdagmiddag vanaf 14 uur! De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet, Karin Beukeboom.